Blog de la Vela Catalana | La Vida és Vela

Descobreix les millors activitats d'estiu per als teus fills amb les escoles de la vela catalana

Written by Federació Catalana de Vela | May 12, 2023 12:19:57 PM

L'estiu està a punt de començar i si esteu buscant una activitat divertida i refrescant per als vostres fills i filles aquest estiu, les escoles de vela són la resposta perfecta. 

A Catalunya, tenim una gran varietat d'opcions per gaudir de l'estiu a través de les escoles de vela. Aquests centres ofereixen una gran varietat de casals i cursos d'estiu on els més petits s’ho passaran la mar de bé navegant i on gaudiran d’un ampli ventall de beneficis com l’oportunitat de connectar amb la natura, prendre consciència mediambiental, gaudir del mar i de les platges de Catalunya, fer noves amistats i aprendre a treballar en equip, entre altres. 

Les escoles de vela catalanes són reconegudes per la seva professionalitat i els seus tècnics i tècniques altament qualificats. Els alumnes podran aprendre a navegar en diferents tipus d'embarcacions, des de les col·lectives fins a les individuals, passant per les dobles i el windsurf.

A més a més, cada vegada són més escoles de vela que per ensenyar a navegar fan ús de la pionera metodologia de la Vela Catalana que es focalitza en la millora contínua perquè l'aprenentatge sigui òptim.

Aquests centres també promouen valors com la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient, fent que els joves es converteixin en veritables ambaixadors de la natura

Us animem a que us mulleu i reserveu el millor estiu possible per als vostres fills entrant al web  www.lamardebe.vela.cat. Allà, podreu trobar tota la informació necessària sobre els casals i cursos d'estiu que ofereixen les escoles de vela catalanes.