Torna al blog

Descobreix les millors activitats d'estiu per als teus fills amb les escoles de la vela catalana

Image of Federació Catalana de Vela
Federació Catalana de Vela

L'estiu està a punt de començar i si esteu buscant una activitat divertida i refrescant per als vostres fills i filles aquest estiu, les escoles de vela són la resposta perfecta. 

A Catalunya, tenim una gran varietat d'opcions per gaudir de l'estiu a través de les escoles de vela. Aquests centres ofereixen una gran varietat de casals i cursos d'estiu on els més petits s’ho passaran la mar de bé navegant i on gaudiran d’un ampli ventall de beneficis com l’oportunitat de connectar amb la natura, prendre consciència mediambiental, gaudir del mar i de les platges de Catalunya, fer noves amistats i aprendre a treballar en equip, entre altres. 

Les escoles de vela catalanes són reconegudes per la seva professionalitat i els seus tècnics i tècniques altament qualificats. Els alumnes podran aprendre a navegar en diferents tipus d'embarcacions, des de les col·lectives fins a les individuals, passant per les dobles i el windsurf.

A més a més, cada vegada són més escoles de vela que per ensenyar a navegar fan ús de la pionera metodologia de la Vela Catalana que es focalitza en la millora contínua perquè l'aprenentatge sigui òptim.

Aquests centres també promouen valors com la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient, fent que els joves es converteixin en veritables ambaixadors de la natura

Us animem a que us mulleu i reserveu el millor estiu possible per als vostres fills entrant al web  www.lamardebe.vela.cat. Allà, podreu trobar tota la informació necessària sobre els casals i cursos d'estiu que ofereixen les escoles de vela catalanes.


Aprèn a navegar a vela

Benvingut a l’estiu, benvingut a la Vela Catalana!

Image of Federació Catalana de Vela
Federació Catalana de Vela

Benvingut estiu! Una estació on el foc de Sant Joan és el preàmbul ideal per despertar la flama i...

Read more
escoles de vela de catalunya

Escoles de Vela Reconegudes de Catalunya, Escoles amb Denominació d’Origen

Image of Federació Catalana de Vela
Federació Catalana de Vela

Les gambes de Palamós, l’oli de Siurana, les anxoves de l’Escala o el cava del Penedès, a Catalunya...

Read more