Tècnics de la vela catalana

Tècnics i tècniques de la Vela Catalana: els impulsors de l'ensenyament de la vela

Si hi ha alguna cosa del tot imprescindible més enllà d'unes bones condicions climatològiques per aprendre a navegar, és la figura del tècnic. Ell és el veritable impulsor del nostre esport gràcies a la passió amb la qual transmet l'experiència i els coneixements que té de la navegació i la cultura de mar. 

Llegeix més
escoles de vela de catalunya

Escoles de Vela Reconegudes de Catalunya, Escoles amb Denominació d’Origen

Les gambes de Palamós, l’oli de Siurana, les anxoves de l’Escala o el cava del Penedès, a Catalunya ens prenem molt seriosament l’origen. Un tret diferencial que és determinant si es vol gaudir d’una experiència plena que reculli i transmeti la història, la tradició i la qualitat de la terra. 

Llegeix més
Aprendre a navegar en creuer

Vela de Creuer: el plaer de navegar, l'emoció de competir

Quan a la passió pel mar i la vela hi afegim tot allò inherent a la competició, el resultat és un esport complet en el qual les emocions estan a flor de pell. Les sensacions que desperta la vela de creuer es multipliquen quan aquesta es converteix en un esport d'equip on cada peça és important. Mar, vent, disciplina, estratègia, velocitat i passió, tot això i més és l'esport de la vela de creuer.

Llegeix més
Els beneficis de l'esport de la vela en els infants

Els beneficis de l'esport de la vela en els infants

La vela és un dels esports més complets del món on, a més a més de passar-s'ho la mar de bé navegant, els infants desenvolupen habilitats físiques, cognitives, emocionals i socials. Una activitat esportiva fascinant i desafiant que aporta molts beneficis als seus practicants més petits. I és que, cal recordar, que els nens i nenes són esponges i absorbeixen tot allò que els envolta, influint directament en el seu desenvolupament i aprenentatge. Entre tots aquests beneficis destaquem els següents:

Llegeix més
Roba i material per a navegar a vela

Quina roba necessitem per a navegar?

En general, cada activitat requereix un equip tècnic específic. A l’esport de la vela s’utilitza roba tècnica per diferents funcions com poden ser la seguretat, l’estabilitat tèrmica, la protecció solar i evidentment, per requeriments tècnics de la navegació. A continuació et mostrem les principals peces de roba i material perquè aprenguis a navegar a vela amb totes les garanties:

Llegeix més
Aprendre a navegar a vela